Cum cumpar?

1. INREGISTRARE

Pentru a putea achizitiona abonament Timpark ONLINE aveti nevoie de crearea unui cont pe site-ul nostru. Inregistrare In sistem se face pe baza de utilizator si parola. Dupa Inregistrare In sistem, activarea contului se face automat, trebuie doar sa va asigurati ca ati introdus o adresa de e-mail valida pe care o puteti accesa. La respectiva adresa se trimit informatiile despre cont. Campurile din formularul de Inregistrare sunt obligatorii, inclusiv termenii si conditiile trebuie sa le acceptati pentru a putea crea contul. Toate campurile din formular sunt obligatorii.

2. CONECTARE

Dupa crearea contului puteti sa va autentificati prin formularul alaturat numit CONECTARE, iar In cazul In care ati uitat parola s-o recuperati pe adresa de e-mail. Parola noua va este generata de sistem. Aceasta poate fi modificata din contul dvs. dupa ce va autentificati.

3. RECUPERARE PAROLA

Daca v-ati pierdut parola si doriti s-o recuperati, puteti s-o faceti accesand butonul RECUPERARE PAROLA. La adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat se va trimite un e-mail cu o noua parola care poate fi modificata din contul de utilizator.

4. CUM CUMPAR ABONAMENT

  • A. PRIMUL PAS CONSTA IN STABILIREA INTERVALULUI DE PARCARE
    Data de Inceput si Data de final trebuiesc selectate din calendarul care se deschide. Intervalul pe care trebuie sa-l selactati trebuie sa aiba un numar minim de 21 zile. Dvs. puteti selecta intervalul iar noi va calculam automat pretul abonamentului si va afisam si numarul de zile selectate, precum si pretul pe zi de parcare.
  • B. INTRODUCEREA NUMARULUI AUTO
  • C. SELECTAREA TIPULUI DE ABONAMENT

Dupa ce ati selectat abonamentul de parcare se va afisa automat pretul abonamentului pe baza numarului de zile lucratoare aflate In intervalul selectat.

Abonamentele pe care le puteti achizitiona sunt cele de zona, sau abonamentul general, care include aceste zone de parcare, aici puteti citi detalii despre abonamentele Timpark.

Daca pretul abonamentului va satisface cerintele, apasati butonul ADAUGA ABONAMENTUL. Mesajul ABONAMENT ADAUGAT CU SUCCES si datele acestuia va sunt afisate, vezi in poza de jos. Daca introduceti date eronate, se va afisa mesaj de eroare!

Dupa ce ati adaugat abonamentul, sau abonamentele puteti sa va verificati lista cu abonamente apasand butonul VEZI ABONAMENTELE ADAUGATE. Puteti sa eliminati din lista abonamentul pe care nu doriti sa-l achizisionati apasand butonul rosu din dreptul abonamentului.

5. SUMAR COMANDA - DATE FACTURARE

Daca aveti lista completa cu abonamente puteti sa mergeti la SUMAR COMANDA.

Daca datele dvs. de facturare nu sunt completate va rugam sa le completati sau modificati apasand butonul SELECTEAZA DATELE DE FACTURARE. Aceste date sunt accesibile si din meniul CONTUL MEU - DATE FACTURARE. Aceste date pot oricand fi modificate Inainte de a face plata.

6. PLATESTE CU CARDUL

Singura modalitate de plata este cu cardul bancar. Aceasta procedura se face accesand butonul PLATESTE CU CARDUL si veti fi directionati pe pagina procesatorului de card bancar cu care avem un contract Incheiat. Nu exista comision la plata cu cardul, pretul platit este pretul bonamentului.

ABONAMENTUL CUMPARAT CU CARDUL VA FI AUTOMAT ACTIVAT IN SISTEM!

7. FACTURA

Datele de pe factura vor fi afisate sub urmatoarea forma.

Aceasta factura poate fi accesata din contul de utilizator, aferenta fiecarei tranzactii, sau de pe adresa de e-mail unde se trimit toate informatiile cu privire la o tranzactie.VA MULTUMIM!

CUMPARA ABONAMENT ONLINE